Tribuna Mallorca reviscola

tribuna-mallorca-editorial

Tribuna Mallorca va néixer a l’abril de 2005, «amb la vocació de ser un diari que informi sobre l’actualitat de Mallorca. Tribuna Mallorca vol ser una eina per a la informació lliure i independent» (Nació Digital, 30/09/2005). Es va presentar en societat pel setembre del mateix any, tot seguint un full de ruta amb atenció preferent als temes polítics i culturals, sense deixar de banda les qüestions ambientals i els drets humans i socials. Un full de ruta que avui continuam compartint.

Aquest mitjà renova la seva imatge i torna a obrir la porta a la societat mallorquina, a les noves veus joves que ressonen aquí i allà; als moviments socials; a les persones que tenen alguna cosa a dir a la societat mallorquina, i a tot el teixit associatiu de Mallorca que estigui interessat en aprofitar aquest vell nou altaveu. Aquest mitjà arranca a passa tranquil·la, però amb força. Tribuna Mallorca incia la seva activitat amb una actualització diària que de segur anirà augmentant de quantitat, qualitat i contingut a mesura que passi el temps i Tribuna vagi ocupant el seu en lloc a la xarxa.

Tribuna Mallorca també ha obert una nova pàgina a Facebook i un compte a Twitter, on avui dia ens trobarem la major part del temps i on esperam trobar-vos sovint. Aquesta publicació és la primera entrada de Tribuna Mallorca en aquesta nova etapa. Et convidam a acompanyar-nos diàriament a les xarxes, que et subscriguis al web o a contactar-nos per saber-ne més.

Gràcies de bestreta a totes aquelles persones que fan possible aquest tipus de projectes, bé com a usuaris actius, bé com a simpatitzant o bé com a col·laborador d’aquesta casa. Una casa que no tanca mai i que no demanarà permís a ningú per moure fitxa.

Siau benvinguts, estau a ca vostra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*