El ‘sí’ s’imposaria en un referèndum

tribuna-mallorca-independencia

Tribuna.cat / 15 de novembre de 2016

L’afirmació s’extreu dels resultats d’una mostra realitzada per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona, a 1200 persones entre el 26 de setembre i el 17 d’octubre de 2016.

Així, a la pregunta ‘Si demà es fes un referèndum per decidir la independència, vostè què faria?’ el 43,8 % dels enquestats responen que sí i només el 33,6 % que no. Un 16,7% ha dit que s’abstindria. D’aquesta manera si projectam els resultats a una votació real i, per tant, en descartem l’abstenció, el sí a la independència obtindria, almenys, el 52,6 % dels vots i el no, el 46,8 %.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*