Jubilats per Mallorca continua reclamant justícia

tribuna-mallorca-jubilats

G. B. / 20 de novembre de 2016

Jubilats per Mallorca ha comunicat que aquest dijous, 24 de novembre, a les 11 hores, faran una nova concentració davant la Conselleria de Sanitat contra «les bestretes en el copagament sanitari i contra el robatori que s’hi practica a més a més».

Des de l’Associació expliquen que els governants actuals de les Balears varen prometre «arreglar» tot allò que va implantar José Ramón Bauzá i que van ajornant-ho. És per això, diuen, que han reprès les mobilitzacions de les associacions de pensionistes i jubilats.

Poc després de reprendre les mobilitzacions, es reuniren amb el Govern i la promesa «que procurarien que a final d’any estigués la cosa arreglada» no els va convèncer. Ara, els han comunicat que serà al gener quan ho tendran enllestit i, després de tants d’incompliments, no es fien i consideren que han de continuar reclamant justícia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*