Crítiques al tuit en català des de Palma d’Errejón

tribuna-mallorca-errejon

G. B. / Dimarts 13 de desembre de 2016

El secretari de política de Podemos ha estat aquest cap de setmana a Palma en un acte organitzat per Podem Illes Balears per debatre sobre “la construcció del poble que volem”. L’acte va ser aquest dissabte a la Sala de l’ONCE de Palma i Errejón va estar acompanyat pels diputats de Podem a les Balears Mae de la Concha i Pedro Yllanes.

Arran de la seva estada, Errejón va tuitar un missatge en què es mostra orgullós de la implantació de l’ecotaxa amb una foto del rebut del seu pagament a l’hotel Abelux de Palma.Sobre aquest tema, ha rebut diverses respostes:


A part d’aquestos comentaris, ha rebut crítiques per fer el tuit en llengua catalana. Com sol ocórrer quan un polític castellanoparlant s’expressa en català, la catalanofòbia surt a la llum i alguns usuaris demanen explicacions sense entendre el fet com un assumpte positiu.