30D – Manifestació Bloc d’Unitat Popular

tribuna-mallorca-diada

El Bloc d’Unitat Popular (BUP) ha fet pública la convocatòria a la manifestació de la Diada de Mallorca que tindrà lloc el proper divendres 30 de desembre i que començarà a les 18:00 hores, al Passeig del Born de Palma, sota el lema ‘Per la plena sobirania de Mallorca. Construïm els Països Catalans’.

Els diferents col·lectius que conformen el BUP animen al conjunt de mallorquins i mallorquines a participar de la manifestació, així com dels diversos actes que al llarg d’aquest mes es duran a terme per tota l’illa, fent d’aquest dia un crit per la plena sobirania de Mallorca, per decidir sobre tot allò que afecta a les vides del poble mallorquí, en el marc de la construcció dels Països Catalans.

Finalment, el BUP celebra que finalment el Consell declari el dia 31 de desembre com a Diada de Mallorca, però reivindica, al Govern, Consell i als diferents ajuntaments de l’illa, una dignificació de la Diada, fomentant-ne la seva participació i potenciant els actes, activitats i mobilitzacions que s’hi duguin a terme.

El Bloc d’Unitat Popular (BUP) agrupa un conjunt de col·lectius de Mallorca que comparteixen l’objectiu de la transformació social de l’illa en el marc de la construcció d’un projecte d’Unitat Popular als Països Catalans. Des de l’any passat, el BUP s’organitza per muntar actes i mobilitzacions en motiu de la Diada de Mallorca.
El BUP està conformat pels següents col·lectius: Arran Palma, SEPC UIB, SEPC Mallorca, Endavant OSAN, CUP Palma, Xítxeros amb Empenta, Joventut Rebel, CIM, Moviment Alcudienc, Assemblea de Joves de Felanitx, Valldemossa que Volem, Assemblea Antipatriarcal de Manacor.

tribuna-mallorca-diada