Enhorabona, per la vostra lluita!

Enhorabona, companyes i companys docents de tots els nivells educatius per la vostra lluita.
Per haver aconseguit unir-vos , i unir-nos tota la ciutadania, en un camí que reivindica la dignitat d’un col·lectiu de professionals davant els atacs i les agressions d’aquells que tenen responsabilitat política.

Enhorabona pel treball realitzat en les assemblees de centres, malgrat les incomprensions i els silencis d’aquells i aquelles que trien està devora qui mana, enlloc de devora qui lluita.

Enhorabona, també per la feina feta cada dia amb les mares i els pares dels vostres alumnes, per la vostra bona tasca d’explicar els motius de la lluita i guanyar-vos-los com a aliats.

Enhorabona per haver aconseguit la gran mobilització del diumenge 29 de setembre. A les quatre illes fórem moltes persones que sortírem amb les camisetes verdes a mostrar la nostra solidaritat, la nostra alegria i el nostre civisme, acompanyant-vos en la reclamació que la vostra professió es mereix respecte i consideració, no només dels vostres alumnes, també dels pares i mares, i sobretot, ha de ser respectada per aquells que gestionen els doblers públics dedicats a l’ensenyament.

Enhorabona docents no només dels centres públics, també de les cooperatives, dels centres concertats que se sumaren a la lluita reclamant respecte i dignitat. Docents que en diferents condicions també pateixen els retalls, les incomprensions i les agressions d’aquests que s’atreveixen a acceptar càrrecs de responsabilitat confessant que no en saben res,com la senyora Consellera Camps, advocada i administradora de finques.

Enhorabona per mantenir-vos ferms en les sessions de negociació davant uns responsables que no saben què significa aquesta paraula, ni volen saber-ho. I enhorabona també per lligar sempre negociació a informació, que dóna la confiança a aquells que representau.

Enhorabona per la tasca realitzada de recerca d’aliats i companys en la lluita. No només de la comunitat educativa, mares, pares i estudiants, també de la ciutadania i els seus representants polítics, els artistes, escriptors, intel·lectuals i també gent senzilla que en veure la camiseta verda mostrava la seva simpatia i solidaritat.

Enhorabona, finalment, per aquesta suspensió del divendres 4 d’octubre, amb un assemblea tan majoritària com les anteriors del procés, i un concert de suport que, com la manifestació, fa recuperar l’alegria i el convenciment que heu fet bé les coses, heu lluitat per la dignitat en la vostra feina, i heu aconseguit aliats importants com feia anys que no es manifestaven.

Enhorabona, de bon de veres, per la unitat demostrada de tots els protagonistes, assemblea de docents i sindicats, davant tanta incomprensió, ignomínia i ignorància d’aquells que guanyaren la majoria dels votants, però han perdut la majoria de la ciutadania.

Enhorabona, per la lluita, pel camí emprès , necessitarem coratge i força per continuar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*