VÍDEO | Solidaritat des de Felanitx amb les detingudes per les fotos de Felip VI

tribuna-mallorca-solidaritat-detingudes

Tribuna Mallorca / Dimarts 13 de desembre de 2016

Des del col·lectiu Felanitx en Moviment se solidaritzen amb les persones detingudes i investigades per haver cremat fotos de Felip VI.

Tres de les detencions es produïren aquest dilluns pels Mossos d’Esquadra i dues més s’han dut a terme aquest matí de dimarts quan la policia espanyola ha aturat l’autobús de la CUP que es dirigia a Madrid per donar suport als companys detinguts.

Les cinc persones detingudes entre aquest dilluns i dimarts, que han quedat en llibertat amb càrrecs, són acusades d’un delicte d’ultratge a la corona espanyola.

Felanitx en Moviment ha fet públic un vídeo aquest dimarts per mostrar la seva solidaritat amb les persones detingudes. «Una monarquia imposada a sang i foc des del 1715, hereva del franquisme i que mai ningú ha triat. Contra la seva repressió, desobediència!»