Homenatge a Aurora Picornell i les roges del Molinar

tribuna-mallorca-aurora-picornell

Tribuna Mallorca / Dimecres 02 de gener de 2017

Aquest dimecres, 4 de gener, el Grup Blanquerna i Es Molinar en Moviment organitzen el tradicional homenatge a Aurora Picornell i les roges del Molinar. Enguany, en el 80 aniversari del seu assassinat, es pretén recordar i homenatjar les militants comunistes i, a més, posar en valor i donar veu a les lluites actuals.

Hi intervendran Maria Antònia Oliver, de Memòria de Mallorca; Toñi Fernández, activista del Molinar i membre de la campanya Al Molinar Port Petit; Neus Truyol, portaveu de l’Ajuntament de Palma i Dolors Sabater, batlessa de Badalona. També hi actuarà el cantautor valencià Pau Alabajos.

L’acte serà el proper 4 de gener a les 20 hores al Teatre del Mar, al Molinar. Les entrades, que tenen un preu de cinc euros, es podran comprar a partir d’una hora abans de l’acte.

aurora

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*