El Teatre Principal de Palma cerca actors per participar a ‘El fill que vull tindre’

tribuna-mallorca-fill-que-vull-tindre

Tribuna Mallorca / Dimecres 18 de gener de 2017

El proper dia 11 de febrer, tindrà lloc a la Sala Gran del Teatre Principal la posada en escena d’El fill que vull tindre, la nova proposta de la companyia El Pont Flotant. Aquesta companyia valenciana ho descriu com un «muntatge que té el conflicte intergeneracional com a rerefons», a més de parlar dels lligams emocionals entre pares i fills «amb tendresa, humor i ironia».

Per a aquesta funció, la companyia ha organitzat una sèrie de tallers escènics per als participants interessats en intervenir a l’espectacle final. Per dur a terme la funció, El Pont Flotant ha organitzat un taller escènic per a totes les edats que s’impartirà en quatre sessions: dimecres 8, dijous 9 i divendres 10 de febrer, de 17:30 a 20:00 hores, i dissabte 11, de 10:30 a 13:30 hores.

Les persones interessades en participar als tallers, així com a la funció al Teatre Principal, han d’enviar una fotografia i una breu descripció d’ells mateixos, així com una explicació sobre per què volen participar. El termini màxim per poder-se inscriure finalitza el dia 27 de gener a les 14:00 hores. Les sol·licituds s’han d’enviar a comunicació@teatreprincipal.com