La nova Gramàtica catalana es presenta a les Balears

tribuna mallorca iec gramatica

Tribuna Mallorca / Divendres 27 de gener de 2017

La Direcció General de Política Lingüística organitza l’acte de presentació a les Balears de la nova Gramàtica de la llengua catalana, de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Aquest acte de presentació tendrà lloc a l’Arxiu del Regne de Mallorca, el proper dimarts 31 de gener, a les 19 hores.

L’acte es podrà seguir en directe, a través del compte de YouTube de la Direcció General de Política Lingüística.

Aquesta nova edició, de la Gramàtica de referència per als catalanoparlants, dóna lloc a la major actualització duta a terme per la principal institució filològica de la llengua catalana. Fins ara, l’obra de referència normativa havia estat la Gramàtica catalana de Pompeu Fabra, publicada per l’IEC el 1918.

A l’acte de presentació intervindran: Marta Fuxà, directora general de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears; Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans; Maria Teresa Cabré, presidenta de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans; Nicolau Dols, membre numerari de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans; i Ruth Mateu, consellera de Transparència, Cultura i Esports del Govern de les Illes Balears.