Presentació del llibre ‘La Casa del Poble i el moviment obrer a Mallorca (1900 – 1936)’

tribuna-mallorca-casa-poble-obrer

Tribuna Mallorca / Dilluns 06 de febrer de 2017

Dijous dia 9 de febrer, a les 19:00 hores, es presenta a l’Arxiu Municipal de Palma (C. Almudaina, 9) el llibre que reuneix la pràcticament totes les ponències de les Primeres Jornades sobre Història del Moviment Obrer a Mallorca. Aquestes jornades varen tenir lloc els dies 21 i 22 de novembre de l’any 2014, noranté aniversari de la inauguració del local principal de la Casa del Poble.

Aquells dies hom volgué reflexionar sobre la incidència de la història d’aquesta institució, però també sobre les peripècies que va experimentar el conjunt del moviment obrer a Mallorca durant el primer terç del segle XX” (Ateneu Pere Mascaró)

A la presentació del llibre assistiran David Ginard, coordinador del volum; Lila Thomàs, membre de les Fundacions Pere Mascaró i Emili Darder; Josep Luís Pons Hinojosa, director general d’Innovació i Recerca; Llorenç Carrió, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Palma, i la moderadora serà, l’editora, Maria Montaner.