L’ASM reclama la substitució del rètol il·legal de l’aeroport de Palma

tribuna-mallorca-aeroport-palma

Tribuna Mallorca / Dissabte 11 de febrer de 2017

Davant la recuperació oficial del nom de Palma, l’Assemblea Sobiranista de Mallorca reclama que s’exigeixi a Aeropuertos españoles y navegación aérea (Aena) la substitució immediata del grandiós rètol exterior ‘Aeropuerto de Palma de Mallorca’ pel d’Aeroport de Mallorca.

Sense entrar a discutir el nom proposat pel Consell Insular de Mallorca, ‘Aeroport Internacional Ramon Llull Palma-Mallorca’, des de l’ASM consideren que el rètol exterior ha de complir dos requisits elementals: l’ús del català, la llengua pròpia de Mallorca, i l’elecció d’un nom breu, clar i definitori. Per això pensen que ‘Aeroport de Mallorca‘ és el més adequat de cara als visitants de l’illa.