Bauzá i Aguiló uneixen forces contra la candidatura de Company

tribuna-mallorca-company-aguilo-bauza

Tribuna Mallorca / Dilluns 21 de febrer 2017

La setmana passada, la seu de l’Associació Cultural Grupo d’Acció Balear (GAB) va rebre la visita d’Ana Maria Aguiló, la primera de les candidates que passaran per aquí per exposar el full de ruta de la seva candidatura a la presidència del PP balear.

El segon ha estat l’expresident José Ramón Bauzá, que aquest cap de setmana també ha reunit un bon nombre de regionalistes i anticatalanistes a la seu de l’associació gonellista. Bauzá és altre del candidats que han anunciat la seva candidatura per a presidir el PP balear i que també va començar la seva campanya fa unes setmanes. Bauzá ha reiterat una vegada més la seva aposta pel TIL, però informant que ha estat estudiant noves formes d’aplicar i implantar un nou model lingüístic.

Tot i haver repetit missatges i proclames de sobra conegudes per la societat de les illes, el GAB ha informat que Bauzá també (literalment) «va dexà caure que està xerrant emb n’Aina Aguiló per intentar arribar a un acort per dur una candidatura conjunta en es proxim congrés des PP Balears». Aquesta notícia no seria gens estranya, coneixent el posicionament anticatalanista i regionalista tant de Bauzá com d’Aguiló, si no fos perquè el tercer candidat els du ventaja mediàtica. A més a més, tant Aguiló com Bauzá, han fet declaracions que titllen al tercer candidat de nacionalista i catalanista

El tercer candidat i actualment el més ben considerat pels companys de partit i que a les xarxes té un major suport mediàtic és Biel Company. L’únic que per ara no ha trepitjar la seu del GAB i que potser no ho faci pels atacs dels altres dos candidats, que el titllen, ni més ni menys, que de catalanista. A Twitter diferents simpatitzants del PP ja inclouen el hashtag #JoAmbCompany en la seva descripció i els pocs actes de campanya que ha realitzat, per ara, han tingut una major acollida i repercussió mediàtica entre els simpatitzants illencs.