El raper mallorquí Valtonyc condemnat a 3 anys i mig de presó

tribuna-mallorca-valtonyc

Tribuna Mallorca / Dijous 23 de febrer de 2017

L’Audiència Nacional espanyola ha condemnat aquest dimarts el raper mallorquí Josep Miquel Arenas Beltran, més conegut com a Valtonyc, a tres anys i mig de presó. A més, la sentència inclou una indemnització de 3.000 euros al president del Círculo Balear, Jorge Campos.

El raper va declarar davant l’Audiència Nacional de Madrid on és jutjat per un delicte d’injúries a la Corona i enaltiment del terrorisme arran de les lletres de les seves cançons. Valtonyc va reiterar davant el tribunal que «tot l’art és provocatiu» i va reconèixer que composà la cançó contra l’exmonarca Juan Carlos a petició del líder de Podemos, Pablo Iglesias, per al seu programa de televisió La Tuerka.