El director de l’Aeroport respon al vicepresident i conseller Biel Barceló

Tribuna Mallorca | Divendres 24 de març de 2017

Aquest dimecres, el vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, ha assegurat que «és inassumible» augmentar el nombre de passatgers i freqüències de vols a l’estiu. Així s’ha expressat Barceló després de l’anunci de les companyies aèries, que preveuen un creixement d’entorn al 10,5 %. Han programat en els aeroports de les Balears per a la temporada vinent d’estiu més de 41.419.000 seients, amb un creixement entorn del 10,5%. El vicepresident ha indicat que l’objectiu del Govern és «aconseguir estabilitat laboral tot l’any».

Dijous, un dia després, el director de l’Aeroport, José Antonio Álvarez, ha contradit les declaracions del vicepresident del Govern i ha assegurat que l’Aeroport «té capacitat disponible per augmentar més vols», que si es vol fer així és perquè «Mallorca està ben posicionada».

Durant la inauguració de la primera base estacional de la companyia EasyJet a Palma, el director de l’Aeroport ha recordat que per a aquest estiu es preveuen 28 milions de passatgers a Palma, això és un 11 % més que l’any passat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*