L’autobús transfòbic d’HazteOir visitarà Palma

tribuna mallorca hazteoir

Tribuna Mallorca | 4 d’abril de 2017

La plataforma ultracatòlica HazteOir farà una aturada a Palma el proper mes de juny. L’autobús transfòbic que recorre tot l’Estat, i que ha estat rebut amb gran despreci allà on ha anat, visitarà Palma el dia 2 de juny per tal de mostrar el seu rebuig a l’aprovació de les lleis que defensen els drets dels homosexuals, a petició de Valores en Baleares.

Segons ha indicat Valores en Baleares, HazteOir persegueix «donar a conèixer de primera mà a tots els ciutadans de la Comunitat Autònoma de Balears, la minva de llibertats civils que suposa l’aprovació de lleis LGTB com l’aprovada recentment a la Cambra Balear».

Segons aquest grupuscle, amb aquestes lleis «el poder públic imposa l’adhesió a una concepció de la sexualitat concreta i s’obliga a fer visible a la comunitat educativa i als mitjans de comunicació la ideologia de gènere, penalitzant aquelles persones i institucions que no comparteixen determinada visió de la sexualitat i que s’atreveixin a manifestar-se en contra de la ideologia de gènere».

Distintes organitzacions i entitats de caire social que defensen els drets de les persones LGTBI, així com representants polítics s’han pronunciat en contra d’aquest acte transfòbic i deixen preveure que hi haurà accions de resposta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*