L’independentisme mantindria la majoria absoluta

tribuna mallorca enquesta independentisme Catalunya

Tribuna Mallorca | 16 d’abril de 2017

Segons una enquesta realitzada per GAD3 per al mitjà La Vanguardia, el sí a la independència mantindria la majoria absoluta al Parlament de Catalunya. El sondatge creu que, si en realitzessin unes eleccions, els escons d’ERC, els de PDECat i els de la CUP sumarien 68 (límit de la majoria absoluta del Parlament català).

El resultat de l’enquesta, realitzada entre els dies 7 i 12 d’abril, determina que ERC seria la primera força del parlament, amb 39 diputats; seguida del PDECat, amb 23; Ciutadans, amb 22; Catalunya Sí que es Pot, amb 16; el PSC, amb 15; el PP, amb 14 i la CUP, amb 6.

Aquest sondeig posa de rellevància que un breu marge de vots pot decidir el futur de Catalunya. Alguns representants ja han posat en dubte l’enquesta, com Anna Gabriel, qui ha posat en dubte les referències que s’hi fan a la CUP.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*