Ses Voltes (Palma) acull la gran final de l’ONA MUSICAT

tribuna mallorca onamusicat

Tribuna Mallorca | 5 de maig de 2017

El concurs musical promogut per Joves de Mallorca per la Llengua i l’Associació Ona Mediterrània, encara la seva recta final. Enguany, l’ONA MUSICAT arriba a la seva segona edició, en un intent de visibilitzar i potenciar nous talents musicals en català. El divendres, 5 de maig, es realitzarà la final que donarà per guanyador un dels tres finalistes, escollits pel públic durant les tres semifinals celebrades. A més, la final compta amb l’actuació de Xarxa com a grup convidat.

Aquestes semifinals, celebrades a Porreres, Barcelona i Pollença, varen servir per demostrar, en tres grans concerts, com de viva està la música emergent en català. A través d’estils molt diversos, una desena de grups van actuar en tres semifinals que varen acabar amb l’elecció de 3 finalistes. En finalitzar cada concert, es va realitzar una votació oberta i el públic va escollir un finalista. D’aquesta forma, després de la darrera semifinal celebrada a Pollença el passat dia 30 d’abril, ja sabem qui seran els finalistes de l’Ona Musicat d’enguany:

  • Clara i Joan: Clara Fiol i Joan Vallbona conformen un duet molt especial i conformen el grup guanyador de la primera semifinal, celebrada a Porreres el 21 d’abril.
  • Toni i Àfrica: guanyadors de la segona semifinal, celebrada a Barcelona el 27 d’abril.
  • Local D9: grup guanyador de la tercera i darrera semifinal, celebrada a Pollença el passat dia 30 d’abril.

Després de l’èxit de la primera edició, la nova fornada de participants de l’ONA MUSICAT suposa una nova passa en la promoció dels grups emergents en català. El concurs d’Ona Mediterrània, que enguany realitza conjuntament amb Joves de Mallorca per la Llengua, es consolida per tal de crear una xarxa d’artistes emergents que necessiten una plataforma per fer-se sentir.

El gran concert final se celebra aquest divendres, dia 5 de maig a les 20:30 hores, a ses Voltes (Palma). Cal recordar que, a més a més, els premis ofereixen la possibilitat d’enregistrar un disc, guanyar una dotació econòmica de 500 euros i realitzar concerts arreu de Mallorca.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*