Aquest dimecres es presenta el llibre ‘Visca Mallorca lliure!’ a Palma

tribuna visca mallorca lliure tomeu marti

Tribuna Mallorca | 17 de maig de 2017

Visca Mallorca lliure! és el crit històric, la divisa que uneix les persones i col·lectius que treballen amb l’objectiu de fer de Mallorca un país de gent lliure i feliç. Tomeu Martí i Florit ha convertit aquest crit en una crida a pensar i preparar el futur de Mallorca amb els màxims nivells de sobirania i benestar col·lectiu.

La presentació del llibre tendrà lloc aquest pròxim dimecres 17 de maig a La Tertúlia Cafè Teatre a partir de les 20.00 hores a càrrec de l’escriptor i polític mallorquí, Damià Pons i el mateix autor.

El mallorquinisme polític, des dels seus inicis, ha cercat sempre un encaix entre els territoris històrics dels Països Catalans i ha proposat el màxim d’autogovern. «No pretenc encetar cap debat, sinó ajudar a encertar el debat que ha de fer el mallorquinisme», explica l’autor. Un debat sobre Mallorca, mallorquinisme, autonomia, estat, confederació, nació catalana, república, independència, Països Catalans, llibertat… que són alguns dels referents que planteja aquest treball

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*