Concentració d’Alianza Nacional i La Falange per boicotejar la conferència sobre el referèndum català a Madrid

tribuna mallorca falange alianza nacional madrid referendum

Tribuna Mallorca | 18 de maig de 2017

Els grups feixistes Alianza Nacional i La Falange han convocat una concentració per al proper dilluns, dia 22 de maig, a la plaça Cibeles de Madrid.

La concentració serà a prop de l’auditori on se celebrarà, a la mateixa hora, la conferència que comptarà amb la presència de: el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; el vicepresident, Oriol Junqueras, i el conseller d’Exteriors, Raül Romeva. La voluntat del Govern català és presentar l’última oferta per pactar el referèndum amb l’Estat espanyol.

Tal com ho recull Vilaweb, tots dos grups varen protagonitzar l’assalt a la llibreria Blanquerna l’Onze de setembre del 2013, així com l’intent d’agressió contra l’expresident Artur Mas abans d’un debat amb l’exministre d’Exteriors espanyol José Manuel García Margallo el 21 de març a l’Ateneo de Madrid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*