Pedro Sánchez, de nou, secretari general del PSOE

tribuna mallorca primaries psoe pedro sanchez

Tribuna Mallorca | 22 de maig 2017

El candidat Pedro Sánchez ha guanyat el procés de primàries del PSOE tant a nivell estatal, com a les Balears. Un resultat que no ha deixat indiferent ningú perquè els avals i els líders històrics de la formació donaven suport a la candidatura de Susana Díaz, arribant a tractar-la com a pròxima dirigent i fent-la vencedora abans d’hora.

Les xarxes, la premsa estatal i la televisió s’han bolcat totalment en el seguiments d’aquest resultat i la presentació de noves incògnites, que només s’hi aclariran passades unes setmanes.

Illes Balears
A les Illes, Pedro Sánchez ha obtingut el 71 % dels vots, un total d’1.402 vots dels afiliats. Sánchez ha estat l’escollit en totes les illes: a Mallorca ha obtingut el 74 % dels vots (1.070); a Menorca el 67 % (150) i a Eivissa i Formentera el 60 % (182). En total, han votat 1.988 afiliats, el 77 % del cens existent a les Illes (un total de 2.573 afiliats). Solament un 1 % dels votants ho ha fet en blanc.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*