Tomeu Martí presentarà ‘Visca Mallorca lliure!’ a la Fira del Llibre

tribuna mallorca visca mallorca lliure fira del llibre

Tribuna Mallorca | 25 de maig de 2017

Més d’un centenar de persones participaren en la presentació del llibre ‘Visca Mallorca lliure!’ que es dugué a terme el passat 17 de maig a La Tertúlia de Palma. Emperò, tots aquells que no pogueren assistir a l’acte, tenen una altra oportunitat aquest pròxim diumenge 28 de maig amb motiu de la XXXV Fira del Llibre a Palma. L’acte tendrà lloc al mateix passeig del Born a partir de les 18.00 hores.

«Visca Mallorca lliure! és el crit històric, la divisa que uneix les persones i col·lectius que treballen amb l’objectiu de fer de Mallorca un país de gent lliure i feliç». Tomeu Martí i Florit ha convertit aquest crit en una crida a pensar i preparar el futur de Mallorca amb els màxims nivells de sobirania i benestar col·lectiu. El mallorquinisme polític, des dels seus inicis, ha cercat sempre un encaix entre els territoris històrics dels Països Catalans i ha proposat el màxim d’autogovern.

«No pretenc encetar cap debat, sinó ajudar a encertar el debat que ha de fer el mallorquinisme», assenyala Martí. Un debat sobre Mallorca, mallorquinisme, autonomia, estat, confederació, nació catalana, república, independència, Països Catalans, llibertat… que són alguns dels referents que planteja aquest treball.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*