EDR Balears, la nova revista digital sobre el panorama musical illenc

tribuna mallorca edr balears

Tribuna Mallorca | 29 de maig de 2017

El Grup Enderrock presenta una nova revista multimèdia sobre l’actualitat musical illenca. La publicació digital, anomenada EDR Balears, es podrà llegir quinzenalment i inclourà continguts interactius amb estrenes musicals en exclusiva, entrevistes, novetats discogràfiques, videoclips i l’agenda cultural de la setmana.

El llançament de l’EDR Balears es complementa amb l’edició illenca del Sona9, el concurs de grups emergents en català, i la revista mensual Enderrock, que al juliol dedicarà un número especial + CD a l’escena musical de les Illes Balears, a més del diari digital Enderrock.cat i el setmanari EDR. La nova capçalera es trametrà gratuïtament i de manera inicial a 75.000 adreces seleccionades de mailing –10.000 a les Illes Balears–, i s’hi podrà subscriure tothom que ho sol·liciti.

El Grup Enderrock vol continuar així sent líder del mercat, i aposta per EDR Balears com a plataforma indispensable per a la promoció i reflexió al voltant de l’escena musical illenca. A més, la voluntat és seguir treballant en aquest format per tal que, en els propers mesos, també es llenci una nova capçalera digital dedicada a la música valenciana.

La presentació oficial de la nova capçalera ha estat aquest divendres 26 de maig a l’espai cultural Rata Corner de Palma. A l’acte de presentació de l’EDR Balears hi varen participar el director editorial del Grup Enderrock, Lluís Gendrau; el coordinador de l’EDR Balears, Pere Bestard (Donallop), i el director general de cultura del Govern Joan Català. La presentació es va tancar amb una actuació del grup Posidònia, el nou projecte de Marta Elka i Toni Pastor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*