La xarxa bull pel vídeo que mostra Cala Agulla desbordada pels turistes i l’incivisme

tribuna mallorca cala agulla turistes descontrol

Tribuna Mallorca | 4 de juny de 2017

Durant el cap de setmana passat, una al·lota publicava a Facebook un vídeo que, a hores d’ara, ja supera les 80.000 reproduccions i les 700 comparticions.

Al vídeo es pot observar la platja de Cala Agulla (Capdepera) completament envaïda per centenars de joves turistes que han utilitzat la platja per fer la seva festa amb alcohol, música i una gran quantitat de fems. Alguns arriben a acordonar algunes zones amb cintes policials (dels seus països), altres torren pollastres i altres envaeixen les zones dunars protegides.

Així com ha explicat Terraferida al seu perfil, aquest entorn forma part de l’Àrea Natural d’Especial Interès (ANEI) de Cala Agulla-Cala Mesquida i és LIC (Lloc d’Interès Comunitari). No obstant això, aquestes catalogacions no impedeixen que el turisme del descontrol s’instal·li i generi comentaris de ràbia i impotència que acusen governants i hotelers d’haver permès arribar a aquest punt. Altres creuen que la responsabilitat és de la mancança de policies i agents, que dificulta mantenir l’ordre i la seguretat davant un allau tan desmesurat com el rècord de turistes que viu l’illa aquest any.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*