La llengua dels valencians

tribuna mallorca QL llengua dels valencians guarner

quellegeixes.cat | 3 de juny de 2017

Aquesta obra va ser encomanada a Manuel Sanchis Guarner per Adolf Pixcueta, aleshores director de la Col·lecció l’Estel. Aquest li va demanar la redacció d’un llibre que tractara els aspectes bàsics de la llengua dels valencians, le sidees essencials i des del punt de vista més objectiu possible. És per tant, un llibre essencial per a qualsevol filòleg.

Es tracta d’un llibre explicatiu i introductori sobre la llengua catalana al País Valencià, amb molta informació i dades, i una actitut molt conciliadora (de la qual es caracteritzava el filòleg Manuel Sanchis Guarner) enmig del context lingüístic valencià.

Comentari sobre el llibre:
“Molt enriquidor, recomanat a tot aquell que vulga trobar respostes lingüístiques serioses i filològiques a moltes qüestions encara vives al País Valencià.

A nivell personal pense i crec que aquest llibre, si es treballara adequadament, podria incloures dins els programes educatius del País Valencià” (usuari QL)

Trobaràs molt més a quellegeixes.cat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*