Gran cartell i diada per homenatjar en Macià Manera

tribuna mallorca homenatge macia manera montuiri

Tribuna Mallorca | 6 de juny de 2017

Aquest cap de setmana s’ha fet públic el cartell i les activitats que convoquen totohom a l’acte en homenatge al militant independentista montuïrer, recentment traspassat, Macià Manera. Les xarxes ràpidament s’han fet ressò de la diada, que reunirà un gran nombre de grups, col·lectius i personalitats polítiques d’arreu dels Països Catalans.

L’acte, amb el lema ‘Mai no t’oblidarem’, tendrà lloc a Montuïri el proper 22 de juliol, a partir de les 22 hores, a l’esplanada del Museu de Son Fornés.

A l’acte hi prendran part Biel Majoral, Al Mayurqa, Pau Alabajos, Glosadors de Mallorca, xeremiers Pau i Càndid, Pep Toni Rúbio, Titot i David, Toni Nicolau, Marcel Pich, Vers Endins, Joan Tardà, Anna Gabriel i Agustí Cerdà. La presentació serà a càrrec de Maria Bauçà i Miquel Gelabert.

A més a més, també hi haurà un concert amb les actuacions dels grups: Brams, Destroyers, Indigests i Fonoi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*