‘Músiques de la Mallorca digna’ actuarà a Barcelona, València i Palma

tribuna mallorca marcel pich musiques mallorca digna

Tribuna Mallorca | 14 de juny de 2017

Després de recórrer el país amb un homenatge a Guillem d’Efak, Marcel Pich enceta un nou projecte. Músiques de la Mallorca digna és un itinerari per diversos episodis de lluites socials de l’illa que són associats a cançons d’artistes compromesos. Des de Maria del Mar Bonet fins a Oprimits, passant per Calabruix o Al-Mayurqa, l’espectacle també pretén reivindicar i recuperar cançons de cantautors i grups mallorquins que han anat acompanyant les batalles ciutadanes, des del folk fins el punk.

Músiques de la Mallorca digna és un concert de petit format, de veu i guitarra, que també té la seva versió didàctica per a escoles i instituts on s’acompanya de diapositives i explicacions. Marcel Pich ha format part de diversos grups, entre ells Taverners, i ha participat de diversos moviments i col·lectius relacionats amb lluites com la sobirania, l’ecologisme o l’anticapitalisme.

L’espectacle s’estrenà al maig a l’Espai Mallorca de Barcelona i seguirà amb actuacions a Mallorca i al País Valencià aquest estiu. A l’illa seran el 23 de juny a la Festa de la Flama de la Llengua (Castell d’Alaró) i el 7 de juliol a Can Alcover (Palma). El dia 13 de juliol el concert serà a les Festes Alternatives de Torrent (Horta Sud, València) i el 14 a Torreblanca (La Plana Alta, Castelló).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*