El Círculo Balear denuncia l’expedient de demolició de la Feixina

tribuna mallorca circulo balear feixina palma

Tribuna Mallorca | 15 de juny de 2017

La FN Círculo Balear ha registrat una denúncia davant la Fiscalia General de l’Estat sol·licitant una obertura de procediment penal contra l’Ajuntament de Palma per l’expedient de demolició de la Feixina.

Segons afirmen, després d’haver recaptat la informació de l’expedient, les «múltiples irregularitats» detectades pels serveis jurídics de la FNCB en l’àrea d’Urbanisme dirigida pel regidor Antoni Noguera consten en les 20 pàgines de la denúncia presentada «demostrant la gravetat d’uns fets que han de ser investigats per la Fiscalia perquè identifiqui els responsables de l’Ajuntament per presumptes delictes de prevaricació i falsedat».

El president del grupuscle Jorge Campos ha explicat que «els il·lícits administratius comesos per l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palma són molt greus i poden ser constitutius de delicte en vulnerar diverses lleis i normes del propi Ajuntament com ara la Llei del Patrimoni Històric Espanyol, la de Patrimoni de les Balears, la Llei de Memòria Històrica, la del Règim Jurídic de les Administracions o el Decret d’Alcaldia de 2010, entre d’altres».

A més, assegura que no dubtarà «a ampliar la denúncia contra el Consell de Mallorca si incorre en irregularitats similars com pot succeir després de la darrera i sorprenent petició de nous informes», conclou.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*