PxL presenta la seva llista de reproducció amb 6 hores de música en català

tribuna mallorca musica catala plataforma llengua

Tribuna Mallorca | 21 de juny de 2017

La Plataforma per la Llengua ofereix per aquestes festes de Sant Joan i altres revetlles d’estiu un llistat amb més de sis hores de reproducció per escoltar la «millor música en català». Obrint Pas, Txarango, Oques Grasses, Dijous Paella, Antònia Font, Zoo o Els Pets són alguns dels artistes que formen aquesta nova llista de l’ONG del català.

Cent cançons per a tots els gustos que repassen la història més recent de la música en català des d’una gran varietat d’estils com el pop, l’ska, la rumba, el reggae o el folk. Igualment, des de la Plataforma per la Llengua, han aprofitat per a recordar a Spotify que encara no està disponible en la nostra llengua i han reclamat a l’empresa sueca que prengui mesures al respecte i afegeixi el català entre els seus idiomes, com ja han fet Google, Facebook o Twitter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*