Condemnat el PP a pagar 586.000 € a Fira de València

tribuna mallorca pp fira valencia condemna

Tribuna Mallorca | 26 de juny de 2017

La jutgessa Elena O’Connor, del Jutjat de Primera Instància n. 1 de Madrid, ha condemnat el Partit Popular a pagar els 568.511 euros a Fira de València per utilitzar les seves instal·lacions l’any 2008. El Congrés es va celebrar els dies 20, 21 i 22 de juny de 2008, i l’organització de l’esdeveniment no pagar “res a canvi” de la cessió de l’espai per part de Fira de València.

El PP va alegar que el lloguer del recinte i el pagament dels serveis quedaven saldats amb la publicitat que l’espai rebria a causa de la celebració del Congrés Nacional del PP de l’any 2008. Cal recordar que Mariano Rajoy va ser reelegit com a cap de partit en aquest Congrés.

El judici es va celebrar al mes de març, després que l’any passat l’acte de conciliació entre les parts implicades fracassara. Després de la sentència, el PP “està obligat a pagar per l’espai i els serveis que va utilitzar, sense que pugui acceptar-se en cap cas, tal y com sosté, que la falta de concreció o d’acceptació li permeten haver emprat aquest espai i aquests serveis sense pagar res a canvi”, resol la jutgessa.

Finalment, contra aquesta sentència, al PP només li queda el recurs d’apel·lació davant l’Audiència Provincial de Madrid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*