IB3, TV3 i ETB emtran ‘Las cloacas de interior’, el documental censurat a Espanya

tribuna mallorca cloacas interior operacio catalunya

Tribuna Mallorca | 9 de juliol de 2017

El grup audiovisual Mediapro ha produït un vídeo documental sobre les investigacions de les ‘clavegueres de l’estat’ dutes a terme durant els darrers anys, dirigides sobretot cap a personatges relacionats amb l’independentisme català. El documental s’anomena ‘Las cloacas de interior’.

Els periodistes de Público que han revelat bona part de l’entramat han participat en l’elaboració del documental. Un document audiovisual que, segons descriuen els seus voluntaris, cap cadena de televisió estatal no ha volgut emetre. Es tracta d’un documental que tant el PP, con el PSOE, com Ciudadanos, han impedit projectar al Congrés espanyol durant la comissió d’investigació de l’Operació Catalunya.

Com anuncia Vilaweb aquest dimecres, IB3, TV3 i ETB sí que emetran el documental en horari de màxima audiència. Aquest es volia estrenar en alguna de les televisions espanyoles, però cap d’elles l’ha volgut comprar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*