A un pam de la Independència

tribuna mallorca independencia

El periodista Vicent Partal porta el secessionisme i els processos d’emancipació d’arreu del món fins al primer pla literari amb A un pam de la independència, un monogràfic que tracta la independència de Catalunya des d’un doble prisma històric i polític.El llibre conté la crònica del procés que porta des de la gestació de l’Estatut de 2006 fins a la situació actual, amb el sobiranisme en primer pla del debat a Catalunya. Partal també mostra diversos exemples sobre aquest fenòmen com són els països bàltics, els països dels Balcans, Escòcia i Quebec. 

En darrer terme, el llibre de Partal exposa un ideari sobre les característiques de la Catalunya independent desitjades i possibles, amb una visió optimista i pràctica.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*