VALTONYC DIXIT

Tancament de canals en català, rotondes al Molinar, ERE a IB3, Gran Hermano i les seves cubcultures,… El raper mallorquí Valtonyc participa a Tribuna i ens ofereix el seu article d’opinió al voltant d’aquests i altres temes actuals. Per fer-ho, el nostre col·laborador apunta a la diana amb la seva millor arma. Rap en mallorquí des de Tribuna i opinions amb rima per donar un nou toc al nostre espai. Valtonyc en estat pur per Tribuna Mallorca

(LLETRA)
De tot d’una s’ensuma dins la tribuna el canvi, des de la cuna, és néixer, i ràbia des de el primer episodi. Qui sembra hambruna que reculli odi, que s’espanti, i la seva fortuna depari en mans de qui la terra treballi. I una nova autopista dins Es Molinar, i la periodista et dirà que tots es veïnats estan encantats. Però si xerres amb ells no te diran el mateix, només tenen veu els que estan a favor dels qui tenen interès. IB3 està venut, i és de ben sabut, un ERE que va granar als qui no van amb els que estan amunt. I es padrí treu fum, i canvia de canal, i aquí és quan se’n adona que 3/24 no dóna senyal. Au venga!, ja tens per triar, Gran Hermano o Saber Vivir, he après més amb Son Goku que amb qualsevol merda que puguin oferir. Així vaig créixer de nin, jo era des Club Super 3 no des club de n’Esteban ni en Paquirrin. I mentre tot passa aquí, Bauzà a Malaga amb La Legión, perquè en aquesta democràcia apologia al feixisme no és delicte, no? després son Charlie i llibertat d’expressió, però a mi em voler tancar i només he fet dues cançons.

10985932_1544660149141749_2275101377104330937_n

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*