Endavant regidores i batlesses! Ànim i coratge!

Dissabte 13 de juny, un dia històric per a moltes persones. S’han constituït els Ajuntaments. Tenim noves batlesses i nous batles. Un munter de nous regidors i regidores. S’ha capgirat el mapa municipal, del blau de la gavina de l’any 2011 ara tenim una Mallorca, unes Illes Balears de molts colors. Verd de MÉS, roig del PSOE, morat de PODEMOS, blau del PI, i cel del PP -en poquets llocs.

Avui una ENHORABONA grossa, amb força, per les noves batlesses i regidores d’esquerres. Tindran molta feina, i sabran fer-la amb coratge. Tenen bons equips, seran regidores d’àrees diverses o duran la representació del poble com a batlesses i ho faran amb coratge. Saben on estan i allò que els ha costat arribar-hi. Saben l’opció que han triat.

Una ENHORABONA grossa amb coratge. Saben que s’ho han guanyat a pols, gràcies a la confiança de moltes persones que han estat devora elles, no només en la campanya electoral, també en el dia a dia. Persones que han dipositat la seva confiança en elles, i estan ben convinçudes de les seves capacitats, dels seus valors.

Una ENHORABONA grossa amb valentia, que la necessitaran. Són temps nous, de cooperació front a la xuleria, a la imposició. De la humilitat front a la supèrbia. Del saber escoltar front a la sordera del qui ho sap tot. Del treball en equip i la cooperació entre totes i tots, front a la imposició del cap que tot ho dirigeix.

En una paraula, una nova etapa per a moltes dones que tenen càrrecs públics, han estat elegides pels votants, dones que hauran de saber compaginar la feina als Ajuntaments, amb les relacions familiars, i a més hauran de cercar un temps per a elles mateixes. Un espai propi.

11392839_10152889365861272_8704262042572754205_nAquests dies que vénen seran intensos en emocions i en reptes. Hauran de vèncer pors i inseguretats, com qualsevol altra persona que comença una nova etapa de la seva vida, plena de responsabilitat. Seran intensos i rics.

Allò més important, és que ho han de fer amb ganes, amb il·lusió, amb alegria i amb responsabilitat.Conscients que hi pot haver errades, que se’ls exigeix més que a altri, i no ho oblideu, les esquerres tenim el llistó molt alt. Ho fareu bé, amb honestedat, amb transparència, amb sinceritat.

Amb cooperació i conscients de les vostres capacitats i de les vostres mancances. Amb la seguretat que la tasca que teniu per endavant és noble, la més noble, treballar per aconseguir canviar les coses, lluitar des del nou lloc, l’Ajuntament, per transformar la realitat de moltes persones que res tenen. Amb la convicció del respecte escrupolós a la bona gestió dels doblers públics, amb la seguretat que acabareu el vostre mandat tal com entràreu, netes i honestes, sense haver-vos aprofitat per furtar doblers de tots.

ENHORABONA, ánim, coratge i gràcies per endavant per la feina que estau disposades a fer.!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*